Pyetjet e shpeshta

Dyshekët

Të gjithë përbërësit e dyshekëve 3D Flex janë Italine dhe të prodhuar në Itali. Çdo dyshek 3D Flex është bërë me porosi dhe vjen "i freskët nga fabrika". Ju kurrë nuk do të merrni inventar të vjetër, të paketuar dhe të ruajtur në një magazinë për muaj të tërë. Në fakt, ne bëjmë porosi dyshekë krejt të rinj çdo javë!

Po, 3D Flex bën dyshekë me përmasa të personalizuara. Klientët që porosisin përmasa dhe forma të personalizuara duhet të presin nga 2 deri ne 3 Javë nga momenti I porosisë.

Që nga dita e parë, misioni ynë ka qenë gjithmonë të ofrojmë dyshekë luksozë me cilësi të lartë. Ne besojmë se mënyra më e mirë për të ditur nëse një dyshek është i duhuri për ju është të flini mbi të.

Ju mundeni të na vizitoni në showroom-in ne menyrë që të zgjidhni dyshekun që I pershtatet nevojës tuaj dhe buxhetit tuaj.

Adresa: Rruga Sokrat Miho, 3D Flex, Astir. vendndodhja në map